CSC Dumbrăviţa nu a avut milă de conjudeţeana Ripensia. Roş-galbenii rămân pe...

CSC Dumbrăviţa nu a avut milă de conjudeţeana Ripensia. Roş-galbenii rămân pe loc direct retrogradabil

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro (arhivă)

CSC Dumbrăviţa a obţinut o nouă victorie în Liga 2 şi e ca şi salvată în primul sezon la acest nivel. Alb-verzii au câştigat şi duelul din play-out cu Ripensia Timişoara, scor 2-0 (1-0), în urma reuşitelor lui Călin Toma, din penalty, şi Dragan Paulevici, în debutul părţii secunde.

Cu cuţitul la os, roş-galbenii au făcut un meci slab pe o vreme ploioasă în Banat. În minutul 37 Zaluschi a căzut uşor în duel cu neexperimentatul Butnăraşu şi s-a acordat lovitură de pedeapsă.


Acolo de unde un alt ex-ripensist, Călin Toma, a concretizat fără probleme pentru 1-0 cu un şut în stânga lui Rus.

Tot dumbrăviţenii au fost mai periculoşi în continuare şi, în startul părţii a doua, când abia s-au scurs 19 secunde din repriză, Paulevici a fost lansat în urma unui lanţ al erorilor oaspeţilor şi a trimis spectaculos sub bară.

Nimic notabil nu s-a mai întâmplat până la final astfel că Dumbrăviţa a acumulat 30 de puncte şi ocupă locul 3 în grupa B a play-out-ului, în timp ce „Ripi” rămâne pe 6, tot cu 16 puncte şi tot la un punct de Progresul Spartac, care a pierdut azi categoric pe teren propriu cu FC Braşov, scor 1-4. În runda viitoare Ripensia primeşte replica celor de al Viitorul Pandurii, în timp ce dumbrăviţenii se deplasează la Chiajna.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Tismonar, Zurbagiu (cpt.), Gîsă, C. Toma – Curea, Salhi – Piftor (72, Capătă), Zaluschi (66, Simon), Martinov (87, Tănase) – Paulevici. Antrenor: Cosmin Stan.

Ripensia: I. Rus – Zamfirescu, Butnărașu (88, Bobocea), Țieranu, C. Lungu – Stoi (cpt., 53, Moraru) – D. Ciurel (68, Andreaş), R. Morariu (53, Nistor), Vidrăsan, M. Ene – Sofran (88, Ardeiu). Antrenor: Iulian Muntean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.