Doi bărbați din vestul țării, căutați de poliție după ce au fost...

Doi bărbați din vestul țării, căutați de poliție după ce au fost dați dispăruți. Un bătrân nu a mai fost văzut de o lună

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Aurel (stânga) și Bota Aurel

La sediul Poliției Municipiului Lupeni s-a prezentat ieri după-amiază o femeie care a sesizat faptul că tatăl său, Bogdan Aurel, în vârstă de 70 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu (din Lupeni), în cursul lunii martie 2022, iar de atunci nu a mai revenit.

„Femeia a declarat faptul că tatăl ei a informat-o la momentul plecării că va merge la «un prieten», însă fără a-i spune cine este această persoană sau unde locuiește. Aceasta a mai declarat faptul că, în cursul lunii septembrie 2022, s-a întâlnit întâmplător cu tatăl ei pe raza municipiului Lupeni, însă acesta a refuzat să o însoțească la domiciliu, iar de atunci și până în prezent nu a mai putut lua legătura cu el.


Totodată, femeia a mai declarat faptul că bărbatul obișnuia să părăsească domiciliul perioade mai lungi de timp, dar întotdeauna revenea”, a transmis IPJ Hunedoara.

Semnalmente Bogdan Aurel: 1,70 m înălțime, greutate 60 kg, constituție robustă, păr alb, lung până la umeri, prins în coadă, ochi verzi, poartă mustață, iar în luna septembrie era îmbrăcat o geacă de fâș de culoare albastră, pantaloni negri și o șapcă gri (nu avea asupra lui telefon mobil).

Tot ieri, în jurul orei 12:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că Bota Aurel, de 64 de ani, din judeţul Maramureş, a plecat în data de 16 aprilie 2023, în jurul orei 17:00, din satul Grădiștea de Munte, unde desfășura activități de exploatare a lemnului în cadrul unei societăţi comerciale, și nu se poate lua legătura cu acesta (bărbatul nu are telefon mobil asupra sa).

În momentul plecării de la vagonul unde acesta locuia temporar, bărbatul purta ca articole vestimentare, probabil, o bluză de culoare maro, pantaloni din stofă, de culoare închisă și o pereche de papuci de casă de culoare închisă.

Semnalmente Bota Aurel: înălțime 1, 65 m, 85 kg, ochi căprui, păr cărunt, mustață, nu are tatuaje sau alte semne particulare.

Din momentul primirii celor două sesizări, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor doi bărbaţi, care au fost daţi în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.