Formația timișoreană JazzyBIT a lansat o nouă melodie din albumul Drive, care...

Formația timișoreană JazzyBIT a lansat o nouă melodie din albumul Drive, care poate fi ascultat și pe vinil

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai recent album al formației timișorene JazzyBIT, numit Drive, poate fi ascultat acum și pe format vinil, comenzile pentru acest material discografic putând fi realizate aici.

Cel de-al treilea disc al timișorenilor a fost lansat cu un concert special care s-a desfășurat anul trecut la Cinema Victoria din Timișoara. Conceptul grafic și coperta albumului au fost create de Ovidiu Hrin, iar albumul a fost compus pe întreaga perioadă a anului 2020, fiind înregistrat în studioul SuperSize Recording din Budapesta. Albumul a fost mixat la The Bunker Studio în Brooklyn, New York City de către John Davis, producător ce a câștigat în 2019 premiul Grammy pentru cel mai bun album de jazz instrumental .

La începutul lunii februarie JazzyBIT a împlinit 11 ani de existență, iar primele două discuri ale timișorenilor au fost „Touch the Sky” și „Horizon“.


În decursul anilor trupa a susținut o serie de concerte în țară și peste hotare, iar recent formația a lansat un nou clip.

„Recent am lansat “Slice Ice”, a doua piesă din seria “JazzyBIT on.set”. Sesiunea live a fost filmată în februarie 2022 la on.set în Timișoara (mulțumim frumos Valentin Solomie). De filmare s-au ocupat Amalia Gaiță și Cristina Precupaș iar de înregistrare Cristian „Sol Faur” Popescu (Consonance Studio). Mulțumim frumos și lui Andrei Jumugă, Radu & Bogdan Racz pentru ajutor“, au precizat membrii formației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.