Gospodării și străzi inundate în Banat, în urma ploilor abundente FOTO

Gospodării și străzi inundate în Banat, în urma ploilor abundente FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Avertizarea cod galben de inundații aflată în vigoare în vestul țării și-a făcut simțite efectele în județul Caraș-Severin, unde pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe situații în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Astfel, în localitatea Bocșa, strada Pădurii au intervenit pompierii de la Detașamentul de Pompieri Reșița cu un autocamion și două motopompe pentru evacuarea apei din 10 curți și grădini gospodărești. La fața locului a intervenit și SVSU Bocșa. Inundațiile au fost cauzate de un podeț colmatat.

Un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Reșița a intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unei case din cartierul Doman.

Un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Reșița a fost solicitat să intervină pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie din comuna Dognecea, însă ajunși la locul solicitării au constatat că era vorba de două gospodării afectate. Aceștia au procedat la evacuarea apei dintr-un beci, două camere și un hol.

În municipiul Caransebeș a fost solicitat un echipaj pentru a interveni în cazul unei gospodării inundate, însă ajunși la locul solicitării au constatat că nu a fost inundată nici măcar curtea, doar drumul din fața casei.


A fost decolmatat un podeț, iar apa s-a retras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.