Hoț de biciclete, prins de un timișorean după o „lovitură” pe Calea...

Hoț de biciclete, prins de un timișorean după o „lovitură” pe Calea Șagului. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au reținut sâmbătă doi bărbați în vârstă de 19 și 20 de ani, bănuiți de furt calificat în formă continuată.

„În fapt, la data de 29 aprilie, în jurul orei 22:43, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, la aceiași data, în jurul orei 22:40, doi bărbați ar fi sustras o bicicletă din curtea unui bloc situat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, ulterior unul dintre aceștia fiind reținut de către un cetățean, celălalt bărbat fugind într-o direcție necunoscută.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, în urma verificărilor efectuate fiind depistat și celălalt bărbat, în proximitatea locului faptei, bicicleta fiind recuperată și predată proprietarului”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbații în vârstă de 19 și 20 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, iar în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că, vineri, în jurul orei 20:00, aceștia ar mai fi sustras o altă bicicletă din curtea unui bloc situat pe Calea Șagului din Timișoara, pe care ulterior ar fi vândut-o. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.