Începe o nouă ediție a târgului Expo Mobila Timișoara

Începe o nouă ediție a târgului Expo Mobila Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 6-9 aprilie prima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, „Expo Mobila Timișoara”, care va putea fi vizitată la Centrul Regional de Afaceri. Expoziția se adresează atât celor interesați să cumpere piese de mobilier cât și firmelor contractante, și reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu din județele Arad, Cluj, Iași, Satu-Mare și Timiș, interesaţi să se promoveze pe piața locală și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile expoziției vor putea fi văzute și cumpărate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare sau produse de curățenie.

Printre noutățile acestei ediții se numără standul reprezentanței unei firme producătoare din Spania, cu o multitudine de tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație. Este o afacere de familie, cu o experiență de 50 de ani în domeniul producerii și comercializării pieselor de mobilier, prezentă în 70 de țări din întreaga lume, pe piața românească intrând la sfârșitul anului 2022.


Toate produsele comercializate sunt produse premium, cu garanție pe viață pentru structură și o calitate a materialului 6/6 la nivel internațional. La Expo Mobila Timișoara, compania va fi prezentă cu modelul Indy, care a câștigat în 2016 la Paris Premiul de Inventivitate în materie de canapele, precum și cu modelul Korinto, un produs propriu, patentat, care are posibilitatea de a alege și regla duritatea șezutului, atât electric cât și mecanic. Compania asigură pentru timișoreni transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate și reduceri de până la 35%, valabile doar pe perioada expoziției.

O altă noutate este prezența mobilierului de grădină, unde se remarcă adevăratele opere de artă ale unui medic timișorean care a transformat această pasiune într-o afacere de succes, obținând finanțare europeană. Cei interesați pot cumpăra piese inedite pe piața autohtonă, o combinație perfectă între lucrul manual și utilaje computerizate. Materialele folosite sunt lemn stratificat, lemn structural – material care conferă căldură și confort, stilurile abordate fiind specifice din Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud sau  Statele Unite ale Americii. Mobilierul realizat, de exterior dar și de interior, se adresează persoanelor care doresc un produs trainic, pentru o perioadă lungă de timp.

Expoziția pune la dispoziția publicului larg dar și profesioniștilor zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, o gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte, mobilier la preţuri de producător, potrivit  pentru toate bugetele, consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier, achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10:00 și 20:00 iar duminică între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.