Înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara au cucerit șase medalii, dintre care...

Înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara au cucerit șase medalii, dintre care două de aur, la Naționalele în bazin de 50 de metri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSU Politehnica Timișoara – Natație / Facebook

Înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara au revenit cu șase medalii de la ediția 2023 a Campionatelor Naționale de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori în bazin de 50 de metri, desfășurate la Otopeni în a doua parte a săptămânii trecute. Emil Dăncăneț a reușit să obțină titlul la 50m bras la seniori, în timp ce Albert Cojanu a devenit campion național în proba 50m spate la tineret.

În weekendul în care campionul David Popovici a făcut baremul și a devenit primul sportiv român sigur de participare la JO de la Paris, CSU Poli a făcut iarăși cinste orașului de pe Bega într-un sport în care investițiile autorităților locale aproape lipsesc cu desăvârșire.

Bilanțul general al sportivilor de la CSU Poli a fost de două medalii de aur, două de argint și două de bronz.

Dacă pe locurile 1 ale podiumurilor au urcat Dăncăneț, la seniori, respectiv Cojanu, la tineret, celelalte medalii au fost obținute astfel: bronz cu ștafeta 4x100m Mixt Masculin, categoria Seniori.


Componența ștafetei fiind: Albert Cojanu, Emil Dăncăneț, Bogdan Checicheș și Andrei Șimon; Medalie de argint în proba 100m bras cucerită tot de Emil Dăncăneț; Medalie de argint pentru Radu Vaipan în proba de 50m bras; bronz cucerit de ștafeta masculină de 4x100m Mixt, toate la seniori, respectiv încă o medalie, de bronz, la tineret, prin Lucian Hoțea în proba 100m bras.

Lotul lui CSU Poli i-a cuprins pe: Emil Dăncăneț (19 ani), Radu Vaipan (22), Albert Cojanu (17), Lucian Hoțea (17), Bogdan Checicheș (19), Andrei Șimon (25), Cosmin Lancea (41), Daria Humă (17), Letiția Motoș (18), Roberta Baciuna (20), Andreea Hornea (19), Iustina Andrei (16), Dragoș Neagu (preparator fizic și kinetoterapeut) si Sabin Avram (antrenor coordonator).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.