„Leii din Banat”, păcăliţi de Rapid

„Leii din Banat”, păcăliţi de Rapid

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara şi-a redus şansele de a mai accesa play-off-ul după eşecul înregistrat azi cu baschebaliştii de la CS Rapid Bucureşti.


A fost 91-81 pentru oaspeţi, care au început mai bine jocul din sala „Constantin Jude”.

Primul sfert a fost dezastruos pentru alb-violeţi, fiind cedat cu 9-25. „Leii” au luptat apoi, în van, să revină în joc. Înainte de pauză au recuperat doar două puncte şi la cabine s-a intrat cu 35-49. Oaspeţii au cam tranşat apoi soarta întâlnirii în sfertul 3, în care s-au impus cu 27-16 pe segment. Început de la -25, sfertul 4 a fost doar unul „de obligaţie”, chiar dacă bănăţenii au reuşit să recupereze nu mai puţin de 15 puncte!

De remarcat performanţa individuală a sârbului Ilija Djokovic (şi) în acest meci. Acesta a fost coşgheter azi cu nu mai puţin de 33 de puncte. cu un procentaj de 60% la triţe. De asemenea, Igor Kesar a avut un meci bun, cu 27 de puncte şi un index chiar superior colegului cu cele mai multe puncte. La distanţă mare, au mai marcat pentru „lei”: Lazar 6, Gajic 5, Strong 4, McClellan 2, E. Petrescu 2, Maticiuc 2. Oaspeţii de la Rapid l-au avut ca principal realizator pe… un ex-alb-violet – Mladen Jeremic, cu 18 puncte.

Pentru SCMT urmează ultimul duel din grupa 1-10, tot acasă, pe 7 aprilie, de la ora 20.00, cu FC Argeş, meci care ar putea să nu mai conteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.