Locuri de parcare special amenajate pentru autocarele turiștilor, la Timișoara

Locuri de parcare special amenajate pentru autocarele turiștilor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că a finalizat amenajarea a 26 de locuri de parcarea rezervate autocarelor, pe strada Ștrandului din Timișoara, la ieșirea spre Lugoj.

„În anul Capitalei Culturale amenajăm locuri de parcare destinate special autocarelor, pentru a oferi tot confortul celor care vin să viziteze Timișoara.


Lucrările de extindere în parcarea de pe str. Ștrandului au fost finalizate. 26 de locuri de parcare sunt destinate exclusiv autocarelor. Investiția, care a inclus și amenajarea parcării destinate mașinilor, se ridică la 1.200.000 lei (fără TVA). Tariful de parcare valabil pentru autocare este de 3 EUR/12 ore (fără TVA), dacă taxa se achită prin SMS, respectiv 15 RON/12 ore (TVA inclus), dacă taxa se achită utilizând aplicația T-Park. Odată cu dobândirea titlului de Capitală Europeană a Culturii 2023, ne așteptăm la o creștere semnificativă a numărului de turiști, iar extinderea parcării soluționează problema staționării autocarelor în orașul nostru”, a transmis Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.