Mai multe străzi din Timişoara fără căldură şi apă caldă. Anunţurile Colterm...

Mai multe străzi din Timişoara fără căldură şi apă caldă. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat noi defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei. Astăzi e întreruptă furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, la punctul termic 37, până la ora 15.

„Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor: Calea Aradului, Carei, Cugir, Dej și Felix.
De asemenea, tot marți, 11.04.2023, între orele 04.00 – 20.00, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la PT 45A, PT 47 și PT 48, întrucât Aquatim SA are planificate lucrări de cuplare conducte la intersecția Bulevardului Cetății cu Calea Torontalului, conform notificării transmise de furnizorul de apă.


Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe următoarele străzi: Amforei, Cetății, Labirint, Stelelor, Timiș, Circumvalațiunii, Gh. Lazăr, Intrarea Umbroasă, Teiului, Burebista, Pan Halipa, Matei Basarab, Ioan Nistor, Iancu Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă”, se mai arată în comunicatul companiei de termoficare.

De asemenea, Aquatim a anunţat întreruperea apei pentru remedierea unor avarii, pe străzile Emilia Puhallo Lungu, Nicolinț, Fermităţii, Gloriei, din Timişoara, respectiv în Sânandrei, Carani și pe strada Cameliei din Săcălaz, până la ora 15.

Mâine sunt programate mai multe lucrări în județ. Între orele 9-16 se întrerupe furnizarea apei în localitatea Giroc pentru lucrări de mentenanță la stația de pompare. În intervalul orar 8-13, presiunea va fi scăzută în Jabăr pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Tot miercuri, în Timişoara, sunt lucrări între orele 8-16, la intersecția Căii Circumvalațiunii cu Aleea Ionel Perlea, unde se va executa o legatură de conductă. Pe durata lucrării se va opri furnizarea apei la firma Kaufland Iar între orele 9-15, la intersecția străzii Gării cu strada Nufăr se va executa o legatură de conductă. Pe durata lucrării se va opri furnizarea apei pe strada Gării și strada Nufăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.