Mașină de poliție, distrusă cu ciocanul de un bărbat. Decizie halucinantă a...

Mașină de poliție, distrusă cu ciocanul de un bărbat. Decizie halucinantă a procurorului pentru cel care a declarat „nu suport poliția” UPDATE Precizările IPJ Caraș-Severin

0
DISTRIBUIȚI

O mașină de poliție a fost distrusă cu ciocanul de un bărbat. Autospeciala Dacia Duster aparținea Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin. „Nu suport poliția”, a motivat bărbatul.

„Acestea sunt imaginile unui stat «eșuat» și a Poliției Române îngenuncheate de factorul politic. În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini. Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat» o autospecială de politie duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin”, anunță pe Facebook Sindicatul Europol.

Sindicaliștii au postat și o filmare cu mașina distrusă.

„Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor.


Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: «nu suport poliția», dar și amenințarea că pe viitor va comite și alte asemenea fapte. PS Somn ușor, Lucian Bode”, se arată în finalul postării.

UPDATE „În noaptea de 22 spre 23 aprilie, ora 01:20, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați despre faptul că un bărbat distruge cu un ciocan o autospecială de poliție parcată în fața Postului de Poliție Măureni. Polițiștii deplasați de urgență la fața locului l-au identificat pe cel în cauză, un bărbat de 23 de ani, din Măureni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. Față de bărbatul de 23 de ani, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.