Percheziții la traficanți de droguri de mare risc. Suspect arestat preventiv pentru...

Percheziții la traficanți de droguri de mare risc. Suspect arestat preventiv pentru 30 de zile

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT Mehedinţi au dispus joi reținerea unui inculpat şi măsura controlului judiciar față de doi inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

Inculpaţii sunt acuzați că au comercializat, în mod repetat, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, diverse cantități de droguri de mare risc (cocaină) şi de risc (canabis) consumatorilor din județul Mehedinţi.

„Au fost puse în aplicare şase mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate sumele de 23.500 lei și 3.680 euro, 40 de grame de canabis şi 15 grame de substanță albă, cinci telefoane mobile, un DVR, două grindere, recipiente purtătoare de urme de materie vegetală sau substanță albă şi o arbaletă.


În cursul zilei de 28 aprilie 2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinţi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și jandarmilor din cadrul grupărilor de jandarmi mobile din Craiova și Timișoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.