Peste 100 de migranți, găsiți ascunși în două camioane la frontiera de...

Peste 100 de migranți, găsiți ascunși în două camioane la frontiera de vest

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac II au depistat 105 de cetăţeni din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două TIR-uri.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, doi cetățeni turci, aflați la volanul unor TIR-uri.


Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, folii din plastic pentru societăți comerciale din Germania și Finlanda.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci, printre bunurile transportate, în total, 105 de cetăţeni străini, doar într-un transport fiind descoperite 54 de persoane.

Persoanele au fost duse la sediul poliției pentru cercetări unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că sunt cetăţeni din India, Pakistan, Afganistan și Siria, unii dintre ei fiind intrați legal în țara noastră, alții fiind solicitanți de azil.

Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferi și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru persoanele depistate ascunse, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.