Povești de sărbători alături de ceramistul Daniel Leș și o serie de...

Povești de sărbători alături de ceramistul Daniel Leș și o serie de muzicieni din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Daniel Leș Foto: Facebook Daniel Leș

Vineri, 14 aprilie, cu începere de la ora 18, la Muzeul Satului Bănățean, va avea loc un eveniment intitulat The Story, care, conform organizatorilor, va prezenta ”narațiunea sărbătorilor Pascale”, alături de ceramistul Daniel Leș în compania artiștilor Ana Kui, Beck Corlan, Cristian Cazacu, Desiderio quintet, Dincolo de ziduri și Lucian Nagy, cu intrarea liberă.

Ana Kui Ana Kui a lansat recent piesa „Nevoie de tine“, din albumul ei de debut „ Gânduri țesute“, iar Beck Corlan a lansat cu opt ani în urmă discul „Poduri de Pace”, care cuprinde 12 compoziţii în limba română, cele două artiste fiind implicate de-a lungul anilor într-o serie de acțiuni umanitare.


Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment. Membrii formației abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente. Numele lui Lucian Nagy a devenit cunoscut de ceva vreme datorită unor proiecte muzicale cât se poate de diverse ca Blazzaj, Vandercris sau Bega Blues Band.

Înaintea acestui eveniment, binecunoscutul ceramist Daniel Leș va mai fi prezent în Timișoara joi 13 aprilie de la ora 17 la Cafeneaua Verde.

„În Joia Mare, stăm de vorbă cu Daniel Leș, olarul din Baia Sprie, care a devenit subiectul mai multor articole și filme de prezentare a ceramicii populare din Maramureș, fiindu-i dedicat și scurtmetrajul „Fascinația meșteșugului”, prezentat de National Geographic. Puteți rezerva locuri la office@ccmt.ro și la tel. 0256-498214“, au anunțat organizatorii acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.