Premierul Ciucă despre problemele bugetare: I-am cerut ministrului de Finanțe să nu...

Premierul Ciucă despre problemele bugetare: I-am cerut ministrului de Finanțe să nu taie niciun leu de la salarii și investiții

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Nicolae Ciucă a spus luni, în cadrul ședinței PNL Timiș, că i-a cerut ministrului de Finanțe să nu taie niciun leu de la salarii și investiții și a anunțat că actuala coaliție reprezintă singura formulă prin care se poate guverna eficient România, potrivit unor surse liberale.

Condiția PNL de a rămâne în coaliția de guvernare este respectarea viziunii liberale.

„Pragmatic vorbind, actuala Coaliție reprezintă singura formulă prin care putem guverna eficient România.


Dacă PNL va fi pus în situația de a nu-și putea pune în aplicare viziunea de guvernare, prezența noastră în actuala formulă ar putea fi revizuită”, a spus președintele PNL, Nicolae Ciucă, potrivit surselor.

Liberalii au discutat și despre zvonurile privind reducerea salariilor bugetare.

„Principalul deficit, în instituții nu este cel bugetar, ci cel de voință, viziune și caracter. I-am cerut ministrului de Finanțe să nu taie niciun leu de la salarii și nici de la investiții”, a mai spus liderul PNL. Ministrul de Finanțe este așteptat marți în Parlament să explice „dezastrul încasărilor la buget din primele trei luni ale anului”.

Nicolae Ciucă a mai dezvăluit că „garnitura membrilor în viitorul Guvern va fi stabilită în funcție de competențe și de experiența profesională”, au precizat sursele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.