Răpire falsă reclamată în seara de Înviere. Zeci de polițiști și jandarmi,...

Răpire falsă reclamată în seara de Înviere. Zeci de polițiști și jandarmi, alertați nejustificat

0
DISTRIBUIȚI

O tânără din Bacău a petrecut seara de Înviere în locuința iubitului ei, iar pentru a se „ascunde” de părinți, a pus pe drum zeci de polițiști și jandarmi, reclamând că a fost răpită și sechestrată.


Apoi revenea cu apeluri telefonice în care dădea informații false pentru a-i deruta pe oamenii legii.

În seara de Înviere, o tânără a sunat la 112 și a spus că este sechestrată, după care a intrerupt apelul telefonic fără a oferi date suplimentare.

Au fost mobilizați zeci de polițiști de investigații criminale, ordine publică, rutieră, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi, informează IPJ Bacău.

În timpul cercetărilor, tânăra revenea cu apeluri în care furniza nume și date personale false, inducând în eroare echipele investigative. Totodată, aceasta a spus că a fost răpită din gara Roman și dusă într-o comună din județul Neamț, unde ar fi fost ținută într-un imobil, contrar voinței sale.

Ulterior, polițiștii au stabilit că tânăra are 25 de ani, din comuna Letea-Veche, era la locuința iubitului ei, din comuna Traian. Tânăra le-a explicat oamenilor legii că nu a dorit ca părinții ei să știe unde se află.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.