Război în Ucraina, ziua 418. Putin a vizitat cartierele generale militare din...

Război în Ucraina, ziua 418. Putin a vizitat cartierele generale militare din regiunile Herson și Lugansk

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-786080289">
Foto: arhivă

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat cartierele generale militare din regiunile ucrainene Herson și Lugansk, care sunt parțial deținute de Rusia, a anunțat marți Kremlinul, citat de Reuters.

Putin a participat la o reuniune a comandamentului militar din regiunea Herson, unde a primit rapoarte din partea comandanților forțelor aeriene și ale grupului „Dnepr” și ale altor ofițeri superiori cu privire la situația din regiunile Herson și Zaporojie, ambele proclamate de Moscova ca făcând parte din Rusia.

Trupele rusești s-au retras din Herson, capitala regiunii, în noiembrie anul trecut, și și-au întărit pozițiile pe malul opus al râului Nipru, în așteptarea unei contraofensive ucrainene.

Putin a vizitat, de asemenea, cartierele generale ale gărzilor naționale din regiunea Lugansk din estul Ucrainei, o altă parte a Ucrainei pe care Moscova a anexat-o anul trecut.

Kremlinul nu a precizat când a participat Putin la aceste întâlniri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.