”Sezon de vis” pentru CSM Lugoj. Voleibalistele de pe Timiș s-au calificat...

”Sezon de vis” pentru CSM Lugoj. Voleibalistele de pe Timiș s-au calificat în semifinalele naționale

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1907295064">
Foto: Gabriel Brezeanu

CSM Lugoj își continuă cel mai bun sezon din existență, peste toate așteptările. Ieri, voleibalistele bănățence au tranșat cu 3-0 meciul 3 al sferturilor de finală cu CSO Voluntari și s-au calificat în premieră în faza semifinalelor Diviziei A1.

După 3-0 în meciul 1 din sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” și 1-3 în deplasarea din Ilfov, timișencele s-au impus din nou în trei seturi în fața propriului public cu formația de lângă capitală: 25-14, 25-21 și 25-22 au fost rezultatele pe seturi.

Timișencele au parte de cel mai bun sezon. După ce au câștigat Supercupa, au luat argintul în Challenge Cup și au accesat Final Four-ul Cupei României, acum CSM luptă și pentru medaliile naționale.

”Sunt foarte bucuros, fericit, asta e muncă de echipă și în primul rând trebuie felicitate fetele noastre și echipa din Voluntari, care s-a luptat. Știam că va fi un meci greu, dar publicul lugojean a venit și ne-a susținut, a fost un mare avantaj pentru noi… Un an care nu s-a terminat… Sezon de vis”, a spus la final Ugljesa Segrt, antrenorul CSM-ului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.