Șofer în vârstă de 18 ani, mort în urma unui accident pe...

Șofer în vârstă de 18 ani, mort în urma unui accident pe o șosea din Banat. Ce au găsit polițiștii la locul tragediei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit în noaptea de joi spre vineri, după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe carosabil și s-a izbit puternic de un copac.


Tragedia s-a produs în județul Caraș-Severin, la ieșirea din localitatea Zervești către Muntele Mic, la ora 00:30.

„Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 18 ani din Caransebeș conducea un autoturism, pe DJ 608A, la ieșirea din localitatea Zervești către Borlova, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind cu autoturismul în afara părții carosabile, fiind proiectat ulterior într-un copac de marginea drumului. Apoi autoturismul ar fi fost proiectat într-un alt copac de pe sensul invers de deplasare. În urma accidentului conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, aflat singur în mașină, a decedat la fața locului”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

La locul accidentului a mai fost găsit un al doilea autoturism, ieșit în șanțul de pe marginea drumului, condus de un bărbat de un tânăr de 18 ani, din Caransebeș. Între cele două autoturisme nu au fost identificate urme de impact.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.