Replici pe internet între cei doi viceprimari ai Timișoarei, după o demisie...

Replici pe internet între cei doi viceprimari ai Timișoarei, după o demisie la vârf în STPT

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Ungurușan. Sursa foto: Facebook

Cosmin Tabără, viceprimarul liberal al Timişoarei, a anunţat azi că preşedintele CA din STPT, useristul Sorin Unguruşan, şi-a dat demisia.

„Demisie la nivel înalt. Președintele CA din STPT și-a dat demisia.


Probleme sunt, lucrurile nu funcționează tocmai bine în cadrul societăților din subordinea PMT”, a scris Cosmin Tabără, misterios, pe pagina sa de Facebook.

Cum urmează an electoral, duelurile politice se dau pe toate planurile, astfel că celălalt viceprimar i-a dat replica într-un comentariu la postarea de pe rețeaua de socializare.

„Mă gândesc că e un șoc că cineva se retrage dintr-o poziție din motive personale, că pune familia pe primul loc. În PNL Timișoara, unde liderul de grup este incompatibil și trimis în judecată pentru că a făcut contrate cu firmele din subordine, vicepreședintele de CJ tot incompatibil că a folosit banii comunei pentru propriile PUZ-uri, președintele de CJ incompatibil și la fel alți 7 consilieri. Nici o demisie, numai liniște. Domnule președinte al PNL Timișoara, ce credeți, un consilier local trimis în judecată și declarat incompatibil care a făcut contracte cu firmele primăriei ar trebui sau nu să își dea demisia?”, a fost comentariul viceprimarului USR. Recent, liberalii Adrian Lulciuc și Alexandru Proteasa, au fost găsiți în stare de incompatibilitate, respectiv conflict de interese de Agenția Națională de Integritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.