Unul din ambasadorii culturali ai Timișoarei, Zoli Toth, a lansat o nouă...

Unul din ambasadorii culturali ai Timișoarei, Zoli Toth, a lansat o nouă variantă live a piesei „Cocoon”

0
DISTRIBUIȚI

Muzicianul Zoli Toth, unul din ambasadorii culturali ai orașului Timișoara a lansat recent o nouă variantă live a piesei „Cocoon”, videoclipul fiind extras din concertul pe care artistul l-a susținut în studiourile TVR. Alături de el se află Diana Ciudin, Diana Sabău, Larisa Retegan și Alexandra Caplescu, iar producătorul general este Diana Pascal.

„Am decis să postez niște videouri mișto pe care nu am apucat niciodată să le promovez. Sper din tot sufletul să vă placă“, spune Zoli Toth în descrierea acestui videoclip.

Recent, muzicianul născut în Timișoara a făcut parte dintr-un juriu de elită care a acordat burse în cadrul programului Tinere Talente 2023.

„Degeaba avem copii talentați dacă ei nu sunt susținuți inclusiv financiar atunci când au nevoie. Ca și în sport, performanța în muzică necesită o susținere financiară constantă a celor care sunt talentați, dar și muncesc foarte mult.


M-am bucurat să fac parte dintr-un juriu de elită care a decis cele 15 burse din cadrul programului Tinere Talente 2023. Faptul că deciza juriului nu a durat nici jumătate de oră, arată că Fundația Regală Margareta a României a ales șase membri ai juriului care au reușit să se armonizeze foarte repede, chiar dacă domeniul de expertiză era diferit în unele cazuri“, a declarat Zoli Toth.

Artistul a fost prezent recent la Timișoara ca invitat special al spectacolului „Azi la noi cântă tot natul”, care a avut loc în Sala Capitol, unde alături de Ansamblul „Timișul” pe scenă au mai urcat psihoterapeutul Mircea Dragu, avocatul Paul Ciucur, Laurețiu Pleșa, director al Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin”, solista Phaser, Carina Dumitru, actorii Dana Borteanu și Ionuț Pîrvulescu, artistul vizual Tiberiu Giucă, muzicianul Horea Crișovan, scriitorul Robert Șerban, Dorel Săndesc, directorul Spitalului Județean Timișoara, Andreea Voica și Ionuț Dolănescu.

Zoli Toth este unul din cei mai respectați artiști din showbizul românesc. Născut într-o familie de muzicieni, cu mama profesoară de pian și dirijoare de cor iar tatăl clarinetist și profesor de teoria muzicii, Zoli Toth a absolvit Liceul de Muzică „Ion Vidu” din Timișoara în 1995 și după cariera sa alături de trupa Sistem, a lansat albumul „Better Together”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.