1 Iunie cu tinerii sportivi de la SCM Timişoara în Parcul Copiilor

1 Iunie cu tinerii sportivi de la SCM Timişoara în Parcul Copiilor

0
DISTRIBUIȚI

Parcul Copiilor din Timişoara va fi din nou în sărbătoare mâine, 1 iunie. Cei mici au ocazia să interacţioneze de ziua lor cu tinerii handbalişti, rugbişti şi baschetbalişti de la SCM Timişoara şi, cine ştie, poate pe viitor să le calce pe urme în ceea ce priveşte practicarea sportului de performanţă.

La fel ca anul trecut, sportivii alb-violeți îi vor iniția pe copii în tainele celor trei sporturi și îi vor angrena în jocuri ingenioase.


Primele demonstrații vor fi la ora 10.00, când vor veni în parc rugbiștii și handbaliștii. Din sportul în 15 puştii îi pot întâlni pe componenții echipei de juniori U17, antrenați de Marian Marin, echipă constituită în acest sezon și care se vrea viitorul rugby-ului din Timișoara.

Tot la ora 10.00, e întâlnire cu micii handbaliști ai antrenoarei Cristina Șunei. Juniorii 4, copiii de la mini-handbal și baby-handbal vor fi și ei în parc și chiar vă pot povesti sentimentul apartenenței la echipă.

Baschetbaliștii vin seara, la ora 18.00. Robert Schipor, un jucător crescut aici și care și-a găsit un loc în echipa de seniori, dar și trei dintre recenții medaliați cu bronz la Campionatul Național al juniorilor U18, Robert Jude, Pavle Stajic și Mladen Lazic, vor demonstra cum se mânuiește mingea cea mare și portocalie.

În ceea ce privește echipele de seniori, dacă handbaliștii și baschetbaliștii au intrat recent în vacanță, formația de rugby SCM USV pregătește importantul meci cu Steaua, de sâmbătă, 3 iulie, ora 11.00, programat pe stadionul „Gheorghe Rășcanu”, în Ronaţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.