Altfel de folk rock la Timișoara, pe malul Begăi, alături de TrupaHazard

Altfel de folk rock la Timișoara, pe malul Begăi, alături de TrupaHazard

0
DISTRIBUIȚI

TrupaHazard revine în fața timișorenilor cu un concert care va avea loc astăzi, vineri 26 mai cu începere de la ora 20 la Porto Arte, muzicienii pregătind pentru apariția din această seară și câteva surprize.

„Ne bucurăm extrem de mult că muzica noastră este pe placul celor care vor să experimenteze o seară de altfel de folk – rock. Zilele trecute am fost invitați să cântăm la  La Piazzetta din Sighișoara, un loc unde am fost primiți cu multă căldură și compozițiile noastre au avut parte de un feedback cât se poate de bun din partea publicului.


Ca și planuri de viitor în zilele următoare vom filma un videoclip pentru piesa Fata preotesei, iar cu ocazia apariției noastre din cadrul Embargo Fest care va avea loc în perioada 9 – 10  iunie la Muzeul Satului Bănățean vom lansa E.P.-ul nostru, care va putea fi ascultat pe toate platformele de streaming“, spune „Ravi“, liderul trupei.

Pe numele său adevărat Răzvan Stochița, „Ravi“ a început să scrie poezii la vârsta de 14 ani și a descoperit muzica folk la vârsta de 16 ani, în timpul unei călătorii la munte. De aici și până la a împrumuta o chitară, a se închide în casă două săptămâni și a învața să cânte prima melodie a fost doar un pas. În 1997 Adrian Păunescu îl aude pe stradă cântând melodia „Două Fântâni”, rămâne impresionat de vocea lui puternică și aparte și îl invită la cenacul „Totuși Iubirea” ca debutant. Urmează două albume, lansarea trupei Hazard și un succes binemeritat. După câteva probleme medicale care l-au forțat să renunțe temporar la carieră, Ravi a revenit în lumina reflectoarelor și a lansat câteva melodii care s-au bucurat de succes. Alături de el, pe scena de la Porto Arte se vor afla Alaz Koc din Turcia (chitarist și basist), Giorgi Rădulescu (vioară) și Florin – tobe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.