Amenzi de peste 13.000 de euro în urma unei razii de amploare...

Amenzi de peste 13.000 de euro în urma unei razii de amploare într-un oraş din vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI

Razie de proporţii în oraşul Chișineu-Criș, din judeţul Arad, unde au fost aplicate ieri amenzi în valoare totală de 65.417 lei.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai SIC, cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier, Biroul Protecția Animalelor și polițiștii orașului Chișineu-Criș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad, au desfășurat razia care avea scop „menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, respectarea prevederilor legale pe linia sistemelor de securitate, respectarea regimului armelor și munițiilor, respectarea legislației privind deținerea câinilor și pentru reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere”.

În cadrul activității au fost legitimate 296 de persoane și verificate 274 de autovehicule, fiind aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 65.417 lei.


Au fost reținute şase permise de conducere și retrase şase certificate de înmatricule.

Totodată, au verificate 14 societăți comerciale, şapte obiective asigurata cu pază, patru deținători de arme și 19 deținători de câini din rasa ogar. Aceste acțiuni au caracter permanent și de desfășoară periodic, atât în județ cât și în municipiu, mai informează IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.