Bărbat beat și drogat, reținut după ce a trecut cu mașina printr-un...

Bărbat beat și drogat, reținut după ce a trecut cu mașina printr-un gard. Câte infracțiuni au contabilizat polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 2 Rurală Arad au fost sesizați duminică dimineața, la ora 6:38, despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Șoferul vinovat era băut și consumase mai multe substanțe halucinogene. În același timp, bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar mașina era neînmatriculată.

„Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 29 de ani, din Șeitin, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.


Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valori pozitive pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate, respectiv a alcoolemiei. Totodată, din verificări s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu, atasat pe autoturism, este expirată”, a transmis IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa foto: IPJ Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.