Camera de Comerț și Industrie a României organizează, împreună cu CCIAT, o...

Camera de Comerț și Industrie a României organizează, împreună cu CCIAT, o misiune economică în Letonia

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, vor conduce între 12 și 16 iunie o misiune economică în Letonia, prilej cu care se va organiza un forum bilateral de afaceri la Riga.

CCIR dorește să alcătuiască o delegație de oameni de afaceri care să reprezinte companii românești din industrii și domenii de activitate competitive precum turism, metalurgie, IT&C, cyber-security și producția bunurilor de larg consum. Agenda misiunii va cuprinde participarea delegației la o serie de sesiuni B2B cu companii reprezentative letone, întâlniri cu reprezentanții misiunii diplomatice a României la Riga, întâlniri de perspectivă cu parteneri de afaceri din Letonia și vizitarea unor obiective turistice. Demersul organizatoric al CCIR beneficiază de sprijinul Ambasadei României în Lituania, acreditată în Letonia.

Pentru o bună organizare a misiunii economice, CCIR oferă companiilor interesate unul din următoarele pachete de participare:

– Pachetul Gold de la 1.404 Euro + TVA, care include transport aerian clasa Business, cazare hotel Riga – 4 zile cu mic dejun inclus, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii letoni

– Pachetul Silver de la 1.151 Euro + TVA, care include transport aerian clasa economy, cazare hotel Riga – 4 zile cu mic dejun inclus, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii letoni.

Prețul inițial al pachetelor se poate modifica în funcție de fluctuația valorii biletelor de avion și de cotațiile cazărilor.

Firmele timișene interesate să își promoveze bunurile și serviciile pe piața economică din Letonia și să identifice noi oportunități de afaceri, sunt invitate să confirme participarea la adresa de mail: sstoianov@cciat.ro  sau la numărul de telefon  0372 185 285, Stana Stoianov – director Departament Relații Economice cu Mediul de Afaceri al CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.