Conferință cu cele mai noi informații privind fondurile europene disponibile pentru Regiunea...

Conferință cu cele mai noi informații privind fondurile europene disponibile pentru Regiunea Vest, organizată de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) organizează o conferință regională interactivă în care se vor aborda cele mai noi informații privind fondurile europene disponibile pentru organizațiile din Regiunea Vest în 2023, sub genericul „Noi soluții de finanțare europeană în anul 2023. Oportunități de finanțare în Regiunea Vest”.

Conferința va avea loc în data de 13 iunie, ora 11:00, în sala Banat a Centrului Regional de Afaceri, scopul acesteia fiind acela de a face cunoscute diferite programe de finanțare de la nivel central și din Regiunea Vest în vederea prezentării oportunităților de finanțare care urmează a fi lansate pentru organizațiile private și publice din Regiunea Vest, și vor fi prezentate de experți în domeniu.

Cuvântul de deschidere va fi rostit de Florica Chiriță, președintele CCIAT, Petre Luigi Luican, președintele AMCOR și Marian Mocan, vicepreședintele asociației.


Și-au anunțat participarea reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Agenției pentru Dezvoltare Regională Regiunea Vest, Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Organismului Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman Regiunea Vest. Lucrările conferinței vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere, termenul de înscriere fiind data de 5 iunie iar confirmarea participării se face accesând link-ul: https://forms.office.com/r/Qcr5prMxrw .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.