„China International Import Expo (CIIE), Shanghai 2023”, prezentat de CCIAT la Timișoara

„China International Import Expo (CIIE), Shanghai 2023”, prezentat de CCIAT la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 28 mai, între orele 11:00 și 12:20, un eveniment interactiv de prezentare a celei mai mari manifestări expoziționale dedicate importului, organizată pe plan mondial, „China International Import Expo (CIIE), Shanghai 2023”. Evenimentul va avea loc în sala „Banat” a Centrului Regional de Afaceri din bdul Eroilor de la Tisa și beneficiază de sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la București.

Reprezentații prezenți la Timișoara vor oferi informații despre rezultatele obținute în cadrul celor cinci ediții anterioare ale târgului organizat în cel mai mare oraș aș Chinei și totodată principalul centru economic, despre modalitatea de înscriere și participare la CIIE, și vor răspunde întrebărilor participanților.

Cea de-a VI-a ediție a târgului internațional va avea loc la Shanghai între 5 și 10 noiembrie, și este structurată pe șase pavilioane tematice: Food and Agricultural, care este pavilionul principal, Automobile and Automotive, Intelligent Industry, Information and Technology, Consumer Goods, Medical Equipment and Health Care și Trade and Services.

R.P.


Chineză estimează importuri semnificative în următorii ani, China International Import Expo devenind o oportunitate importantă pentru companiile românești de a- și promova produsele și de a identifica parteneri chinezi stabili cu sprijinul cărora să își extindă activitatea pe piața chineză.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză. Confirmarea participării se poate face pe adresa de mail office@cciat.ro sau la numărul de telefon 0372 185 285, unde se pot obține și informații suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.