Ciolacu, despre UDMR: la PSD nu s-a discutat despre scoaterea unei formațiuni...

Ciolacu, despre UDMR: la PSD nu s-a discutat despre scoaterea unei formațiuni politice din coaliție

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat marți că a primit aprobarea colegilor de partid pentru a forma un guvern cu mai puține ministere. De asemenea, liderul PSD a spus că social-democrații nu au discutat despre scoaterea de la guvernare a UDMR.

Marcel Ciolacu a anunțat că mandatul pe care l-a primit de la colegii de partid în cadrul Consiliului Politic Național este ca „structura guvernamentală să fie mai eficientă și mai suplă”.


De asemenea, Ciolacu a declarat că social-democrații „nu au avut nicio discuție privind scoaterea unei formațiuni politice din actuala coaliție”, răspunzând unei întrebări despre prezența UDMR în viitorul guvern.

Președintele PSD a mai spus că zilele următoare va fi o ședință la care vor participa cei trei lideri ai coaliției. „Vom finaliza rapid discuțiile. (…) Nu am făcut un scenariu, ce comasări vom face, decizia este doar că viitorul guvern va avea mai puține ministere”, a precizat Marcel Ciolacu.

În ceea ce privește data la care se va realiza rotativa guvernamentală, președintele PSD a spus că se va respecta protocolul coaliției.

„Avem o dată în protocol, 25 mai”, a precizat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.