Compania italiană „Teatro dei Venti” susţine primul spectacol în aer liber al...

Compania italiană „Teatro dei Venti” susţine primul spectacol în aer liber al festivalului TESZT

1
DISTRIBUIȚI

Compania „Teatro dei Venti” din Italia, prezentă și anul trecut la festivalul TESZT cu spectacolul „Moby Dick”, revine în cadrul aceluiași festival luni, 22 mai, și marți, 23 mai, cu două reprezentații ale spectacolului „Draaagonul”, în regia lui Stefano Té, care vor avea loc în Piața Libertății, de la ora 21,00.

Spectacolul, oferit publicului de toate vârstele, este o adaptare după piesa satirică „Dragonul” de Evgenij Schwartz, atmosfera fantastică a basmului fiind redată cu ajutorul picioroangelor, bastoanelor aprinse, măștilor uriașe, mașinilor de suflat foc, a unui dragon de cinci metri, a unui cal și a altor mici obiecte de decor.


Din distribuție fac parte artiștii Alessio Boni, Laura Bruni, Oxana Casolari, Francesca Figini,Davide Filippi, Beatrice Pizzardo, Antonio Santangelo, Cesare Trebeschi, iar muzica este compusă și interpretată de Igino Luigi Caselgrandi. Accesul publicului este liber.

Informațiile despre toate spectacolele și programul complet al festivalului sunt disponibile pe site-ul www.teszt.ro . Toate spectacolele vor fi traduse în română, maghiară și engleză, în funcție de limba spectacolului, iar la finalul fiecărei seri artiștii vor participa la discuții cu publicul.

Pe durata festivalului, casa de bilete va fi deschisă de la ora 11,00, până la ora începerii ultimului spectacol al zilei, iar biletele online se găsesc pe site-ul www.ticket.tm-t.ro .

1 COMENTARIU

  1. Dar unde sunt toti USR-istii lihniti de cultura sa ridice in slavi spectacolul ? Cum , nu le pasa ? Adica au intrat in politica doar ca sa faca bani si sa ocupe functii politice ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.