Două reprize muzicale alături de TrupaHazard și un melanj între momente liniștite...

Două reprize muzicale alături de TrupaHazard și un melanj între momente liniștite și zgomotoase, la Timișoara (video)

0
DISTRIBUIȚI

TrupaHazard a revenit la sfârșitul săptămânii trecute în fața fanilor timișoreni cu un concert care a avut loc pe terasa Porto Arte, loc unde amatorii de „folk-rock altfel“ (după cum își descrie stilul formația) au avut parte de o cântare cât se poate de reușită.

Cele două reprize muzicale susținute de Răzvan Stoichiță „Ravi“, Alaz Koc și Florin Buliga au inclus o energie debordantă și o seară agreabilă, în care muzica a fost savurată pentru magia ei proprie,.

Cu o voce baritonală care unora le amintește de regretatul Florian Pittiș și un „look“ asemănător lui „Kempes“ (fostul solist al celor de la Cargo), solistul Ravi oferă un conglomerat de genuri muzicale interesante, iar fiecare membru al trupei are „partea sa“, astfel încât piesele sunt „aerisite“.


Grija deosebită pentru detalii manifestată de Ravi se simte pregnant iar melanjul între momentele liniștite și cele „zgomotoase“ conferă cântărilor un plus de atractivitate pentru melomani.

Alături de câteva piese din repertoriul propriu muzicienii și-au încântat asistența și cu câteva cover-uri bine primite de public, printre care s-au numărat „Râpa“ sau „Knocking on heaven s door“, iar una din compozițiile care au avut parte de aplauze prelungite a fost „Fata preotesei“, care va avea parte în viitorul apropiat și de un videoclip.

„Vrem să le mulțumim tuturor celor care apreciează muzica noastră și îi asigurăm pe toți fanii noștri că aplauzele cu care ne primesc la concertele noastre înseamnă mult pentru noi. Ne pregătim intens pentru următoarea noastră apariție din Timișoara, care va avea loc în cadrul ediției din acest an a festivalului Embargo de la Muzeul Satului Bănățean, sâmbătă în data de 10 iunie. Pentru această apariție pregătim și câteva surprize“, spune Ravi, solistul grupului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.