Eveniment caritabil pentru reamenajarea unei camere de terapie pentru copiii și adolescenții...

Eveniment caritabil pentru reamenajarea unei camere de terapie pentru copiii și adolescenții cu autism, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 27 mai, la Casa Tineretului (Str. Arieș 19) va avea loc un eveniment caritabil inițiat de Asociația Copii și Zâne, în sprijinul tinerilor cu autism.

„Pe parcursul zilei îți propunem o serie de ateliere și activități artistice și educative (cu acces gratuit), iar seara o încheiem În Spatele Casei, cu un concert caritabil alături de Maryliss (donație minimă: 35 lei).


Vom avea Ateliere FITT & Fairies, În pielea unui copil cu autism (Cortul senzorial): 13:00-17:00, Aleea senzorială: 13:00-17:00, Ateliere artistice: creații handmade pentru copii și pictură pe față, Jocurile Copilăriei și alte surprize Donațiile vor fi colectate pentru reamenajarea unei camere de terapie pentru copiii și adolescenții cu autism (la sediul asociației Copii și Zâne, str. Traian Vuia 146), precum și pentru susținerea atelierelor destinate acestora“, au transmis organizatorii.

Maryliss a absolvit Școala Populară de Artă din Drobeta Turnu Severin și s-a stabilit mai apoi la Timișoara, făcându-se remarcată la diverse evenimente și concursuri muzicale, printre care s-a numărat și „Vocea României” în 2016, unde a ajuns până în faza semifinalelor. Pe numele ei adevărat Maria Avramescu, solista a lansat mai multe piese și a fost prezentă în finala concursului Eurovision cu piesa „Hai, vino”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.