Hoț care furase un portofel, prins de un martor cu spirit civic...

Hoț care furase un portofel, prins de un martor cu spirit civic imediat după comiterea faptei

0
DISTRIBUIȚI

Un cetățean cu spirit civic, care a auzit strigătul unei tinere, după ce acesteia i-a fost smuls portofelul din mână de către un bărbat, a intervenit imediat și l-a prins pe cel în cauză.


Evenimentul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 09:00, în zona Pieței Agroalimentare din Caransebeș.

„După prinderea bărbatului, la fața locului a ajuns și un polițist local, care l-a reținut până la sesizarea și sosirea echipajului de poliție. Polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș l-au identificat pe bărbatul bănuit, un tânăr de 19 ani, din Buchin. De asemenea, datorită intervenției prompte a cetățeanului, portofelul tinerei cu suma de aproximativ 2.500 de lei a fost recuperat și restituit acesteia”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

În continuare a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările pentru tragerea la răspundere penală a celui vinovat.

„Apreciem curajul și implicarea cetățeanului care a intervenit imediat în această situație, ajutând pe de o parte la soluționarea cazului, iar pe de altă parte, dând un exemplu pozitiv și descurajând comiterea acestui gen de fapte, și îl felicităm pentru modul în care a ales să procedeze”, mai spune comunicatul polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.