Întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara și...

Întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara și în câteva localități din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunțat azi, până la ora 16, lucrări de conectare conducte la intersecția Aleii F.C. Ripensia cu 1 Decembrie 1918 și Intrarea Pădurarilor, din Timișoara.

Prin urmare apa e întreruptă apa pe străzile Aleea FC Ripensia, Surorile Martir Caceu, Intrarea Pădurarilor, Bucegi, Carpați, Cărturarilor, precum și la Punctele Termice nr.


50, 56 și Diana și la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Constantin Pufan. De asemenea, presiunea va fi scăzută pe străzile Eroii de la Tisa, Victor Babeș, Cluj (pe porțiunea 1 Decembrie 1918 – Vasile Pârvan), Vâlcea, Diana și Gladiolelor.

Tot azi, până la ora 15, apa e întreruptă din cauza unor avarii pe străzile Bulevardul Liviu Rebreanu (inclusiv la grădinița Primii Pași și Centrul Creștin Aletheia), Intrarea Clopotului, Doctor Nicolae Paulescu, din Timișoara, respectiv în Ghiroda, Bencecu de Jos și Giroc.

Altfel, presiunea va fi scăzută până la ora 17 la Șag, azi și mâine (9-17) continuă probele tehnologice la Gospodăria de Apă din localitate, zilnic între orele 9-17, dar și la Șipet, unde sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Aceeași procedură are loc Vucova (tot până la ora 17), dar și la Remetea Mare, până la ora 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.