Kinga Ötvös a lansat un nou material la casa de discuri timișoreană...

Kinga Ötvös a lansat un nou material la casa de discuri timișoreană Psihodrom

0
DISTRIBUIȚI

Casa de discuri Psihodrom Records a lansat un nou E.P. semnat de artista multidisciplinară Kinga Ötvös. Albumul său de debut,„Fluid Oratorio” a apărut in iunie 2021.

„Un omagiu adus frigului și apei înghețate, «Ice Requiem» este o piesă în trei secvențe care explorează conexiunile complexe dintre umanitate și Gheață.


O poveste sonoră în continuă evoluție, un dialog între o formă umană imaginară și Gheața însăși, ce descrie imagini distopice și ilustrează personaje precum pământul, planetele, Gheața sau omenirea”, a spus artista despre „Ice Requiem”, material ce poate fi ascultat și descărcat de pe canalul Bandcamp al casei independente de discuri fondată la Timișoara, precum și pe celelalte platforme de streaming.

Anul trecut, Kinga Otvos a lansat o piesă în cadrul proiectului cultural Remix ID, un remix după o interpretare a cântecului folcloric bănățean „Édes Fiam”, cântată de Ioan Fodor din Recaș. Kinga Ötvös este o  creatoare multidisciplinară care și-a început viața artistică în contextul studiului vocal academic, ca mai apoi să tranziteze spre actorie, iar mai apoi spre performance și mișcare corporală. Această multi-expertiză stă la baza tuturor acțiunilor ei artistice, aflate permanent în mijlocul confluențelor diverselor teritorii – încercând și reușind să le lărgească arealul pluri-disciplinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.