„Marea ceapă”, spectacol în premieră la Teatrul Maghiar din Timișoara

„Marea ceapă”, spectacol în premieră la Teatrul Maghiar din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara – TESZT, care se va desfășura între 21 și 28 mai și face parte din programul oficial „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023”, se deschide cu o premieră a teatrului maghiar timișorean și va fi urmată de alte 30 de reprezentații ale unor companii din 15 țări.

Premiera teatrului maghiar, „Marea Ceapă”, un spectacol cu text și regie de coregraful, dansatorul, regizorul și actorul Marco Augusto Chenevier – care a mai participat ca invitat și la alte ediții ale festivalului – Darragh McLoughlin și Alessia Pinto, muzica compusă de Cári Tibor și decorul gândit de Albert Alpár, va avea loc în 21 mai, de la ora 17:00.


Din distribuție fac parte actorii Czüavek Loránd, Erdős Bálint, Hegyi Kincső, Lajter Márkó Ernesztó, Lőrincz Rita, Mátyás Zsolt Imre, Tar Mónika, Vadász Bernadett.

Festivalul va continua cu alte spectacole din străinătate, ce vor fi prezentate în premieră la Timișoara. Pentru câteva spectacole, casa este deja închisă iar pentru  altele mai sunt puține bilete disponibile, semn că această ediție a festivalului a fost așteptată cu nerăbdare de public. Biletele au prețul de 30 și 50 de lei și se găsesc la casieria teatrului sau online, pe site-ul www.ticket.tm-t.ro. De asemenea, se pot cumpăra, numai la casa de bilete, abonamente de 200 de lei pentru cinci spectacole, respectiv 400 de lei pentru zece spectacole, la alegere. Orarul casieriei este, pe toată durata festivalului, de luni până vineri între orele 11:00 și 19:00 și cu două ore înaintea spectacolelor care au loc la sfârșitul săptămânii.

Informațiile despre toate spectacolele și programul complet al festivalului sunt disponibile pe site-ul www.teszt.ro. Toate spectacolele vor fi traduse în română, maghiară și engleză, în funcție de limba spectacolului, iar la finalul fiecărei seri artiștii vor participa la discuții cu publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.