“Opportunity Freidorf”, ultima provocare imobiliară de la RPC Group. Vezi oferta

“Opportunity Freidorf”, ultima provocare imobiliară de la RPC Group. Vezi oferta

0
DISTRIBUIȚI

RPC Group a început construcția a 32 apartamente si un spațiu comercial, in cartierul “opportunity Freidorf”, chiar in vecinătatea magazinului LIDL de pe strada Nicolae Andreescu.

Apartamentele sunt localizate pe Strada Mile Carpineșan din Timisoara, beneficiind de toate utilitățile si strada asfaltata.

RPC Group prin acestea apartamente bine compartimentate cu doua si trei camere dorește sa vină în întâmpinarea nevoilor familiilor tinere.


De asemenea, apartamentele sunt si o opțiune sigură pentru cei care doresc să facă o investiție sigură și durabilă.

Dispunerea este una aerisita, fiind câte 16 apartamente in două clădiri cu regim de înălțime parter, două etaje si mansardă. Structura este din cadre de beton si zidărie.

Apartamentele au suprafețele cuprinse intre 51 si 83 mp, beneficiind de  balcon, unele chiar si terasa de 40mp. Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare gratuit, inscris in CF. Incalzirea este realizata de centrale termice de apartament si sistem de incalzire in pardoseala.

Termenul de finalizare este luna martie 2024, iar cei care își rezervă apartamentul din timp, au oportunitatea sa isi aleagă finisajele din materialele puse la dispoziție de către #rpcgroup.

Cei care doresc sa programeze o vizita pentru vizionarea apartamentelor o pot face la numerele de telefon 0722 379 545 / 0743 282 864 sau pot accesa site-ul rpcgroup.ro pentru mai multe detalii.