Petrecere Silent Disco în Piața Unirii, în așteptarea celui mai mare festival...

Petrecere Silent Disco în Piața Unirii, în așteptarea celui mai mare festival din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni, în Piața Unirii din Timișoara va avea loc evenimentul Silent Disco in the City, realizat de către organizatorii festivalului District 23, care va avea loc în perioada 16 – 18 iunie la Aerodromul Cioca de lângă Timișoara.

Silent Disco Party va avea loc între orele 18 și 23 de vineri 26 mai și până duminică 28 mai, iar publicul poate alege între trei stiluri muzicale pe care le vor putea auzi în căști: mainstream, hip – hop și drum and bass. Vineri la fața locului vor mixa B. Mike (mainstream), Happy Flow (hip hop) și Enevel, alături de Bandy x Bibanu’ 9drum and bass), urmând ca sâmbătă în Piața Unirii să mixeze AlexAncaDj (maninstream), ZO(hip hop) și Dalla (drum and bass). În ultima zi la acest eveniment vor mixa Alex Erdodi (mainstream), DJ Blonz (hip hop) și IST (drum and bass).

Vă reamintim că în anul în care Timișoara a devenit Capitală Europeană a Culturii, trei festivaluri (Flight Festival, VEST FEST și Magnetic Festival) s-au reunit pentru a marca nașterea unui „oraș” în afara Timișoarei, în perioada 16 – 18 iunie la Aerodromul Cioca de lângă Timișoara, unde va fi un weekend plin de muzică de toate genurile, tehnologie și acțiuni sustenabile oferite de fiecare dintre cele 3 evenimente.

Flight Festival District: EDUTAINMENT este singurul festival de edutainment din Estul Europei, o călătorie culturală și o sursă de inspirație sub forma unui amestec surprinzător de muzică, artă și tehnologie, un loc al distracției, dar și al relaxării active de care copiii și adulții au atâta nevoie.

VEST FEST District: SUSTAINABILITY – cu dorința de a folosi doar energie verde în următorii ani de existență, Vest Fest își va amenaja cartierul din District23 folosind doar materiale prietenoase cu mediul. Campaniile de reciclare și acțiunile de conștientizare a ceea ce înseamnă amprenta de carbon a unui eveniment sunt, de asemenea, parte din focusul organizatorilor, care îi încurajează și pe participanți să fie la fel de conștienți de mediul înconjurător și de schimbările climatice la nivel mondial.

Magnetic District: MOTION – Magnetic Festival este un proiect reprezentativ stilului muzical de Drum and Bass și realizat de tineri pentru tineri.


Workshop-urile culturale, activitățile care stimulează mișcarea și dansul și multe alte suprize mobile sunt parte din ceea ce au pregătit organizatorii acestui district.
District23 va avea nu mai puțin de trei scene principale și încă cel puțin trei scene secundare.

Celebrul artist britanic John Newman va susține un concert special la Timișoara. Cariera lui John Newman ca și cântăreț, compozitor, DJ și producător a început în anul 2012 cu melodia „Feel the Love” (alături de Rudimental) care a ajuns pe prima poziție a topului de single-uri din Marea Britanie. Cântecul a fost prezentat și în coloana sonoră a jocului video „Need for Speed: Most Wanted” și a ocupat poziții fruntașe în clasamentele din lumea întreagă, iar melodia sa „Love me again“ a strâns 970 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Grupul american Delinquent Habits a luat naștere în 1991 și este cunoscut în special datorită pieselor lor rap cu tentă latină. Primul lor album a fost produs de membrul formației Cypress Hill, Sen Dog, care a și cântat în acest material discografic. Unul din cele mai de succes single-uri ale trupei s-a numit „Tres Delinquentes”.
Printre ceilalți artiști anunțați de organizatori se numără Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, Tom Odell, Delia, Connect-R sau trupa S.A.R.S..

Cu peste 15 zone de festival (V.I.P. Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, ateliere și workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activități sportive), District23 devine, în anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, cel mai mare festival din vestul României.

Abonamentele sunt disponibile aici și fiecare abonament cumpărat asigură accesul la toate cele trei festivaluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.