Poliţiştii locali au împărţit sancţiuni pentru depozitarea de gunoaie lângă pubele într-o...

Poliţiştii locali au împărţit sancţiuni pentru depozitarea de gunoaie lângă pubele într-o zonă a Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii locali din Timişoara au dat 13 amenzi ieri pentru depozitarea de gunoaie lângă pubele în zona Aleea Poieniței – Titulescu – Barițiu.

Pe Aleea Poieniței – Str. Transilvania aceştia au găsit o depozitare masivă de deșeuri, fiind identificate trei persoane care au depozitat acolo resturile, lângă pubelele amplasate în zonă. Acestea au fost sancționate contravențional cu amendă, cu câte 1.000 de lei conform HCL 454/2017 și HCL 371/2007.

De asemenea, două asociații de proprietari au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 3.500 lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor și neîntreținerea spațiului verde limitrof imobilului. Amplasamentul a fost igienizat de către operatorul de salubrizare, urmând să se transmită Primăriei datele persoanelor responsabile. Verificările au continuat pe Str. Gheorghe Baritiu si Splaiul N.


Titulescu, unde au fost constatate 11 depozitări de deseuri, fiind identificate opt dintre persoanele care au depozitat aceste gunoaie lângă pubelele asociațiilor, acestea au fost sanctionate contraventional cu amenda în valoare de 1.000 lei fiecare.

Totodată, au fost identificate trei autoturisme parcate pe spatiul verde amenajat, urmând ca proprietarii acestora să fie identificati și sancționați. Au fost verificate 14 asociatii de proprietari cu privire la întreținerea curateniei si precolectarea selectiva a deșeurilor și existența contractelor de salubrizare. Verificările continua și în alte zone ale orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.