Președintele USR Șag a demisionat. Ce reproșează administrației de la Timișoara și...

Președintele USR Șag a demisionat. Ce reproșează administrației de la Timișoara și conducerii partidului

2
DISTRIBUIȚI

Cristian Răducă, președintele filalei USR Șag, a anunțat astăzi că își dă demisia din funcția de conducere și renunță la calitatea de membru în partid.

„Astăzi am pus punct unui capitol din viața mea politică: nu mai sunt nici membru al USR, nici președintele filialei Șag. Am fost, pe rând, membru PLUS Șag, președinte al PLUS Șag, coordonator al departamentului de comunicare și membru al Biroului Județean al PLUS Timiș, membru al Biroului Județean reunit al Alianței USR-PLUS Timiș și președinte al filialei Șag a USR. Am coordonat departamentul de comunicare pe parcursul a trei seturi de alegeri în cadrul alianței județene – locale, parlamentare și prezidențiale – și m-am implicat total în activitatea mea locală, ca și consilier.


În tot acest timp mi-am asumat propuneri de proiecte, unele dintre ele cu aplicabilitate la nivel de municipiu sau județ. Cu toate acestea, în momentele în care am combătut anumite idei sau direcții pe care USR Timiș și le-a asumat, am fost ironizat, marginalizat și, ulterior, exclus”, a transmis Cristian Răducă.

Acesta îi acuză pe foștii colegi de la Timișoara că sunt mai concentrați la politică decât la administrație și deplânge lipsa generală de viziune politică la nivelul partidului.

„Refuz să mai fiu asociat cu lipsa de eficiență a administrației locale din municipiu, cu dubla măsură în ceea ce privește politica (vezi cazul senatorului fără diplomă al USR Timiș, în contra-partidă cu declarațiile naționale cu privire la plagiat și educație!) și cu lipsa crasă de viziune politică a actualei conduceri a USR, atât la nivel național, cât și local! Pentru partidul pe care l-am reprezentat a devenit mai important să arate cu degetul inamicii mai mult sau mai puțin reali, în timp ce refuză să creeze punți de comunicare cu partenerii locali. Iar toate acestea generează o continuă stare de agresivitate la nivelul membrilor și împiedică implementarea unor proiecte esențiale pentru Timiș sau Timișoara. Au fost prea multe excluderi din USR în ultima perioadă, așa că îi voi scuti pe (foștii) mei colegi de încă o situație greu de explicat opiniei publice, prin urmare mi-am prezentat demisia din partid, cu efect imediat”, mai spune mesajul lui Răducă.

2 COMENTARII

  1. Sunt multe cazuri în care oameni oneşti renunţă la USR de scârbiţi fiind de aceşti mincinoşi , ipocriţi, impostori , incompetenţi şi ticăloşi oameni ai sistemului. Numai USR are parlamentar fără diplomă, impostor pus de sistem sau traseist M10 Macovei, tot om al sistemului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.