Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Anunțul ANM legat de temperaturi și...

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Anunțul ANM legat de temperaturi și precipitații

0
DISTRIBUIȚI

Vor fi ploi în următoarele patru săptămâni, în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile vor fi normale perioadei.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marți estimările meteorologice următoarele pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 22.05.2023 – 29.05.2023

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.


Regimul pluviometric va fi local excedentar în Dobrogea, în regiunile sud-vestice și în zona Carpaților Occidentali, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în regiunile nordice.

Săptămâna 29.05.2023 – 05.06.2023

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice.

Săptămâna 05.06.2023 – 12.06.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și în zonele montane, dar și local deficitar în cele nordice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 12.06.2023 – 19.06.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.