Recidivist reţinut după ce a furat două trotinete electrice dintr-un bloc din...

Recidivist reţinut după ce a furat două trotinete electrice dintr-un bloc din Timişoara. Unde a fost găsit de poliţişti

0
DISTRIBUIȚI
trotineta
Foto: arhivă

Un recidivist din Topolovățu Mare a fost reţinut ieri după ce, la începutul lunii, a dat o lovitură într-un bloc din Timişoara, de unde a furat două trotinete electrice.

Polițiștii Secției 2 din Timișoara l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, recidivist, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Pe 9 mai, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, în jurul orei 15.00, persoane necunoscute ar fi sustras de la nivelul etajului 6 al unui bloc situat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, din oraş, două trotinete electrice, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 7.000 de lei.


În urma investigațiilor, pe 20 mai, cu sprijinul polițiștilor Secției 5 Poliție Rurală Belinț, au fost depistaţi în localitatea Topolovățu Mare bănuitul de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în cursul acestei zile, magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.