SCM Politehnica a pierdut şi la Bacău. Handbaliştii alb-violeţi vor juca barajul...

SCM Politehnica a pierdut şi la Bacău. Handbaliştii alb-violeţi vor juca barajul de menţinere pentru al doilea an la rând

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Constanța Handbal / Facebook (arhivă)

SCM Politehnica a pierdut şi ultima partidă din campionat, disputată pe terenul celor de la CSM Bacău, formaţie care încă mai speră la salvare fără baraj după acest 34-28 de azi.


Pentru al doilea sezon la rând, handbaliştii timişoreni luptă în barajul de menţinere/promovare.

Lipsită de Fenici, Marjanovic și Sadoveac, ultimul intrând doar pentru execuţii de la 7 metri, Poli a condus la început la două goluri diferenţă, dar la pauză moldovenii aveau deja +3 (16-13). În partea secundă gazdele s-au desprins şi chiar au condus la zece goluri diferenţă cu cinci minute înainte de final.

SCM Poli (marcatori): Bordeanu 7 goluri, Moldovan 4, Chira 4, Cristescu 3, Sadoveac 3, Bran 2, Ignat 2, Trif 2, Baican 1. Portari: Pal 13 parade din 35 de aruncări, Lazăr 1/13.

Aşadar, doar locul 12 în această ediţie a Ligii pentru bănăţeni, care în sezonul trecut se clasau tot pe loc de baraj dar se salvau fără mari emoţii în jocurile efective de baraj. Nu mai puţin de trei echipe au 27 de puncte şi speră să scape de locul 11 – Buzău, Suceava şi Vaslui. Au retrogradat direct Odorheiu Secuiesc şi Oradea.

La baraj vor mai participa echipele din Divizia A clasate pe locurile 3 și 4 în play-off-ul de promovare. Barajul se va juca în perioada 19-21 mai într-o localitate ce nu a fost stabilită. CSM Alexandria şi CSM Făgăraş sunt echipele aflate pe poziţiile de baraj din Div. A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.