Seară de concerte cu White Mahala şi Monokrom în inima orașului Timișoara,...

Seară de concerte cu White Mahala şi Monokrom în inima orașului Timișoara, la Codru Urban Garden

0
DISTRIBUIȚI
Trupa White Mahala va susține un concert la Timișoara

La sfârșitul acestei săptămâni, amatorii de rock din Timișoara sunt așteptați la o seară de concerte cu White Mahala și Monokrom, evenimentul organizat de clubul Manufactura urmând să se desfășoare sâmbătă 27 mai de la ora 19, la Codru Urban Garden, în incinta Cazarmei U din Piața Mărăști.

White Mahala este trupa care și-a primit botezul în deschiderea concertului celebrului Oscar Benton de la Sala Palatului. Cu stilul muzical neoromânesc, trupa face furori cu cele mai cunoscute cântece ale sale, „Cântece de derbedeu”, dar și cu piesele de pe materialul discografic „Cocoșelu”.


Solistul formației este actorul Ovidiu Niculescu, cunoscut publicului în special din filmele „Restul e tăcere”, ”Filantropica” sau ”Băieți buni”. Componența Trupei White Mahala este: Ovidiu Niculescu zis Manglo (voce, chitară), Silviu Enache zis Pâinea lu’ Dumnezeu (chitară solo, voce), Daniel Nicolae zis Comisaru’ (clape, voce), Călin Vama zis Gavroche (bass) și Doru Cinca zis Smardoiu cu suflet bun (tobe, voce).

Monokrom este formația timișoreană care îmbină cele mai bune elemente din pop-punk, punk-rock cu nuanțele rock-ului alternativ, într-un stil unic pe care ei îl numesc Alt Punk. În 2020, trupa a lansat primul album intitulat „Sirene de ambulanță” iar acum pregătesc cel de-al doilea album care va apărea în vara anului 2023. Trupa Monokrom este compusă din Ursache Sebastian (chitară/voce), Darius Zelenco (bass) și Răzvan Muthi (tobe).

Biletele la concert se pot achiziționa în avans aici, sau la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.