Șofer rănit după ce s-a răsturnat cu automacaraua, pe o șosea din...

Șofer rănit după ce s-a răsturnat cu automacaraua, pe o șosea din Timiș UPDATE Cum s-a produs accidentul (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 efectuat astăzi la ora 14:49 a mobilizat echipajele de urgență la locul unui accident petrecut pe DJ 572, în zona localității timișene Topolovățu Mare. O automacara în care se afla doar șoferul s-a răsturnat la marginea drumului.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Topolovățu Mare cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. În automacara se afla doar șoferul. Acesta prezenta plăgi multiple și escoriații la nivelul feței, fiind transportat de către ambulanța SMURD la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE „La data de 18 mai 2023, în jurul orei 14:55, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DJ 572, la coborârea de pe autostrada A1 Deva – Nădlac.


Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autotren pe DJ 572, dinspre localitatea Topolovățu Mare spre coborârea de pe autostrada A1 Deva-Nădlac, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Timiș.

Sursa foto: ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.