Tânăr de 18 ani, cu permis de conducere obținut de o lună,...

Tânăr de 18 ani, cu permis de conducere obținut de o lună, prins în timp ce conducea cu 207 km/h

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-390490310">
Foto: Arhivă

Un tânăr în vârstă de 18 ani, care a obținut permisul de conducere la finalul lunii aprilie, a fost surprins marți de aparatul radar în timp ce conducea cu viteza de 207 km/h pe autostrada A3, în județul Brașov.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au derulat marți o activitate ce a vizat una dintre principalele cauze generatoare ale accidentelor rutiere, și anume viteza peste limita legală.

Astfel, la ora 13:28 au identificat o mașină care circula cu viteza de 207 km/h pe autostrada A3, în zona localității Râșnov.

La volanul mașinii se afla un tânăr de 18 ani, deținător de permis de conducere de la sfârșitul lunii aprilie a.c.

Șoferului i-a fost aplicată amendă, dar și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, ceea ce a făcut ca deplasarea autovehiculului să fie continuată de o altă persoană.

Potrivit legislației rutiere, viteza maximă admisă în afara localităților pentru autovehiculele ai căror conducători auto au mai puțin de un an practică de conducere este cu 20 km/h mai mică decât viteză maximă din care face parte autovehiculul condus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.