Tinerele talente muzicale din zonă s-au adunat la festivalul Art is Love

Tinerele talente muzicale din zonă s-au adunat la festivalul Art is Love

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute, la Timișoara a avut loc festivalul Art is Love, un eveniment organizat în cadrul Festivalului Educației din Timiș-TeamEdu 2023, gândit conform organizatorilor „pentru a releva pasiunea și talentul copiilor și tinerilor din Timiș pentru arte, în ansamblul lor“.

Începând cu ora 12 la Primăria Municipiului Timișoara a avut loc vernisajul expoziției de artă cu lucrări ale elevilor Liceului de Arte din Timișoara, iar de la ora 15.30 la Casa Tineretului s-au desfășurat ateliere de grafică, pictură/desen, fotografie,  modelaj și design vestimentar, susținute de profesori de la Palatul Copiilor Timișoara.

Sâmbătă seara, de la ora 19 în sala de spectacole a Casei Tineretului au avut loc concerte susținute de Alexandru Onita si Riana Fudulu (elevi ai Colegiului Național Ana Aslan Timișoara), Legiunea (trupă rock a elevilor de la Colegiului Național ”C.


D. Loga” Timișoara), Deathskin (trupă rock a elevilor de la Liceul Tehnologic Jimbolia_ și Sleepin Insomnia (trupă rock a elevilor de la Liceul Teoretic ”Bela Bartok” Timișoara.

Trupa Sleepin Insomnia –  alcătuită din Makkai Gergő, Andrásy Tamás, König Dávid și Kuglis Albert – a lansat în acest an melodiile „Solace“, „Galaxy“ și „Run Away“ și a fost invitată să susțină un concert și în cadrul festivalului Time to Rock care a fost organizat în aceeași locație în zilele de 17 și 18 februarie, odată cu lansarea programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.