Un TIR care transporta mașini s-a răsturnat pe autostradă, în vestul țării...

Un TIR care transporta mașini s-a răsturnat pe autostradă, în vestul țării UPDATE Șoferul a murit

0
DISTRIBUIȚI

Un autotren care transporta autoturisme s-a răsturnat noaptea trecută pe autostrada A1, în zona ieșirii spre Zădăreni, județul Arad. Șoferul era incarcerat și inconștient, dar în viață și a fost transportat de urgență la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 0.30. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare și unul de stingere, precum și zece pompieri.

Salvatorii au găsit tirul ce transporta autoturismele răsturnat în afara părți carosabile. Șoferul incarcerat și inconștient a fost transportat la UPU.

UPDATE Accidentul a avut loc la km. 538, calea 1. Din cercetările polițiștilor a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea ansamblul rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a fost rănit grav conducătorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.


Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu consumase alcool. Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

UPDATE Din păcate, șoferul a murit la spital în urma rănilor suferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.