Un transport de mașini noi s-a răsturnat peste o casă și apoi...

Un transport de mașini noi s-a răsturnat peste o casă și apoi a luat foc (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Un autocamion care trasporta mașini noi s-a răsturnat într-un șanț și a distrus gardul unei case, după care a luat foc. Incidentul s-a petrecut în localitatea hunedoreană Gurasada și, din fericire, nu au fost victime.

„Pompierii hunedoreni au intervenit, în această după amiază, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit din cauza unui accident rutier în urma căruia un autovehicul format dintr-un cap tractor și o remorcă, ce transporta opt autoturisme noi s-a răsturnat într-un șanț, pe Drumul Național 7, în localitatea Gothatea, comuna hunedoreană Gurasada. Pompierii Secției Ilia, care au acționat la începutul intervenției au fost sprijiniți cu echipaje și autospeciale de stingere sosite de la Detașamentul Deva și de la Garda de Intervenție Dobra. Nu au fost victime, iar conducătorul auto a refuzat transportul la spital. Toate cele opt autoturisme au fost distruse, patru dintre ele fiind incendiate. Au fost, de asemenea, afectate gardul gospodăriei în apropierea căreia s-a produs accidentul, dar și acoperișul unei anexe a acesteia”, a transmis ISU Hunedoara.

În urma intervenției celor 18 pompieri, care au acționat cu patru autospeciale de stingere, inclusiv una de descarcerare și o ambulanță SMURD, incendiul a fost lichidat înainte de a produce mai multe pagube materiale la gospodăria din apropiere.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.