Vești bune pentru trupa timișoreană The Bandits

Vești bune pentru trupa timișoreană The Bandits

0
DISTRIBUIȚI
Formația The Bandits alături de Bogdan Șerban de la Radio Guerilla

Formația timișoreană The Bandits a fost selectată pentru a susține un concert în cadrul festivalului „Constelații Rock“, care se va desfășura în perioada 19 – 20 mai la Râmnicu Vâlcea.

Festivalul din acest an a selectat nu mai puțin de 32 de formaţii debutante, care se vor lupta pentru premiile puse la bătaie de organizatori şi sponsori în secțțiunile rock și metal.


 La categoria rock au fost selectate 7 TEARS AGO, Ceitrei, Claiming Apollo, Dincolo De Ziduri, Jack of all Trades, Marsquake, OUTFLOW Band, Puls, Punkarta, Star Crystal, The Bandits, The ChocoFlenders, The Groovy Bastards, The Hidden Jester, The Voodoo Child & Time Machine.

La secțiunea metal trupele alese pentru concurs au fost Blacksheep, Crimena, Dark Fusion, Defiant, Doomsday Astronaut, Endless Dark, EvergreeD, Exterminator, Exuviath, Gerrar, Imprudent, Neon Prophecies, No More Remorse, NÖRDIKA, Sanctuar & Taking Back August.

Formația The Bandits a susținut ieri un concert în cadrul emisiunii „Avanpost RG cu Bogdan Șerban“ difuzată de Radio Guerilla și va susține o serie de alte concerte în cursul acestei veri, printre aparițiile deja anunțate numărându-se cele din cadrul festivalurilor Embargo Fest (8 – 10 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara) sau Rock la Mureș (7 – 8 iulie la Periam – Port).

Trupa alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bas, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce a lansat albumul de debut, „Povești din Pandemie” anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.